• Alles
 • (1)
  Zakelijk
 • (1)
  Overig
 • (3)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (5)
  Evenement
 • (5)
  Muziek

Van nostalgie naar nu in... Rijkevoort!

woensdag 15 mei 14:00 uur

Fotopersbureau Het Zuiden, collectie BHIC

Houdt u van mooie verhalen, wilt u even terug in de tijd en herinneringen ophalen over hoe het vroeger was? Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) organiseert op woensdag 15 mei 2019 samen met de KBO Rijkevoort een gezellige en nostalgische middag voor alle belangstellenden uit Rijkevoort (en heel Boxmeer).

Uw gastheer die middag is de immer boeiende causeur René Bastiaanse. Hij gaat met u terug naar vroeger aan de hand van alledaagse verhalen, beelden en foto’s. Ook historisch reporter Marilou Nillesen neemt u op een vermakelijke manier mee terug naar de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Daarnaast is er gelegenheid om uw meegebrachte foto’s/films van en over Rijkevoort (en heel Boxmeer)op een groot scherm te laten zien, samen herinneringen op te halen en informatie uit te wisselen. De middag eindigt met een gezellige ‘Petje op Petje af’ quiz door René Bastiaanse met voor iedereen herkenbare filmpjes, muziek en foto’s van weleer.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 mei 2019 van 14.00 – 16.30 uur in Dorpshuis ‘De Poel’, Meester van Den Bergplein 10, 5447 AW in Rijkevoort. De toegang is gratis. De zaal is vanaf 13.30 uur open voor het publiek.

Komt u ook? Vergeet niet oude foto’s en films van en over het oude Rijkevoort (en heel Boxmeer) mee te nemen, graag tot ziens in De Poel in Rijkevoort!Fotocollectie BHIC
deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis De Poel
Rijkevoort
Meester van den Bergplein 10
5447aw


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.